image
 |  0 2 Червня 2018 | 05:18

Підприємству волинського нардепа відмовили в утилізації відходів на території Нововолинська

Підприємству «Птахокомплекс «Губин», яке належить волинському нардепу Сергію Мартиняку, відмовили в утилізації відходів на території Нововолинська.
Про це у Фейсбуці написала Оксана Бабійчук.
За її словами, на сайті Мінприроди в Реєстрі ОВД з'явилося офіційне повідомлення Товариства з обмеженою діяльністю «Птахокомплекс «Губин», де йдеться про відмову підприємства утилізовувати відходи птахівництва на території міста.
«Лише тепер можна сказати, що котла-утилізатора не буде запущено.
Вітаю всіх, хто долучився. Всіх, хто подавав пропозиції, всіх журналістів, що передруковували блоги, усіх мешканців, що вийшли на зустріч з депутатами до заводу Пан Курчак.
Що змусило власника не запускати вже встановлений котел-утилізатор? Активна позиція громади, яка чинила спротив.
Всі наші пропозиції, надіслані в Управління екології ВОДА, були передані замовникам і розміщенні на сайті Мінприроди. Всього надійшло 32+42+3 листи. Це були листи від мешканців та два листи від депутатів Бабійчука Б.Ф та Здиги А. Нажаль, органи місцевого самоврядування, місцева екологічна комісія Нововолинської міської Ради згоди не дійшли та зауважень і пропозицій не надсилали, хоча таку змогу мали. Тому саме листи мешканців зупинили подальшу розробку документації. Тож будьмо уважні, моніторимо Реєстр ОВД, щоб наше місто стало екологічно привабливим», - закликає пані Оксана.

Читайте також: Птахокомплекс «Губин» відшкодував понад 104 тисячі гривень збитків, завданих природі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити