image
 |  0 4 Червня 2018 | 17:41

Всесвіт «Мавка. Лісова пісня» представили на Книжковому арсеналі (ВІДЕО, ФОТО)

У суботу, 2 червня, на Книжковий Арсенал ми презентували серію книжок «Мавка. Лісова пісня», присвячену майбутньому релізу нашого анімаційного фільму.
Про це 04 червня 2018 року на своїй сторінці у Facebook повідомили організатори.
[embed]https://www.facebook.com/MAVKA.MOVIE/videos/2005324249732887/[/embed]
Світлина від MAVKA.Світлина від MAVKA.Світлина від MAVKA.На презентації креативний продюсер «MAVKA» Ганна Єлісеєва, перекладач і режисер Вірляна Ткач, директор компанії «Signal Red» Євген Санніков, представник WWF в Україні Ірина Миронова та директор видавництва «Київський Будинок Книги» Вадим Романенко розповіли про проект та співпрацю кіноіндустрії й видавців, а також показали гостям яскраві видання.
Світлина від MAVKA.Світлина від MAVKA.Світлина від MAVKA.Світлина від MAVKA.Вірляна Ткач переклала феєрію Лесі Українки англійською мовою та займалася постановкою п’єси на американській сцені. Вірляна розповіла про власне захоплення українськими письменниками та про те, наскільки вражені були глядачі Нью-Йоркського театру. Тому, вважає Вірляна, світ просто мусить побачити Всесвіт МАВКИ у новому її втіленні.
Ми дуже дякуємо усім, хто завітав до нас! Дуже приємно було бачити стільки зацікавлених у проекті гостей — це неймовірно мотивує рухатися вперед!

Книжки, блокноти, наліпки, тату та чимало іншого були представлені на стенді.
Світлина від MAVKA.Світлина від MAVKA.Світлина від MAVKA.Світлина від MAVKA.
Коли МАВКА чує зачаровану мелодію сопілки Лукаша, на її тілі починають сяяти магічні руни. А тепер ви теж маєте можливість доторкнутися до прадавніх поліських чар!
Компанія Signal Red розробила унікальні тату-руни з ефектом доповненої реальності. Малюнок на тілі оживає під дією додатка MAVKA AR.
Світлина від MAVKA.Аби побачити магію, треба завантажити додаток (ITunes ; Google Play) та навести камеру телефону на тату.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити