image
 |  0 5 Червня 2018 | 09:31

Волинські виші – у 100 кращих рейтингу «Топ-200 Україна»

Згідно з рейтингом «Топ-200 Україна» кращих закладів вищої освіти Луцький національний технічний університет посідає 74 місце з 200 вишів України. 
Про це «ВолиньUA» стало відомо з порталу «Освіта.UA».
Недалеко відстав і Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, він посідає 80 місце.
Як інформує портал «Освіта.UA», академічний рейтинг закладів вищої освіти презентований Центром міжнародних проектів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence.

У трійці кращих закладів вищої освіти Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського та Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку відбудеться фестиваль середньовічного духу.
У той же час укладачі рейтингу підкреслюють, що як і раніше головним недоліком українських закладів вищої освіти є їх недостатня інформаційна відкритість. Зокрема, ректори понад 50 ЗВО ще не виставляють на сайтах університетів звіти про свою роботу. Має місце дуже низька культура (у порівнянні з європейськими університетами) ведення інформаційних ресурсів українських університетів і їх факультетів, особливо англійською і іншими іноземними мовами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити