image
 |  0 13 Червня 2018 | 08:00

Голові ОДА відзвітували про перебіг ремонту доріг

12 червня Олександр Савченко провів чергову нараду щодо використання бюджетних коштів для ремонту доріг краю.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з сторінки губернатора Волині соціальної мережі Facebook.
«За словами директора департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Івана Мирки, на дороги місцевого значення запланована субвенція з державного бюджету на місця, що становить 393,9 млн грн. До слова, місцеве співфінансування складає майже 17 млн.
- Минулого тижня вже закінчилися процедури підписання договорів. Завдання на червень вже роздані – і виконуються. І вже першого липня ви побачите ту динаміку, в якій ми повинні працювати, - запевнив Іван Іванович.
Окрім того, за домовленістю з сільськими радами та ОТГ, вони підготували проектно-кошторисну документацію на місцеві об`єкти. Станом на 11 червня вже готові 21 з 24 проектів на поточний ремонт доріг та 10 з 12 – на капітальний. Підготували також завдання для закупівель, відповідно запустили 5 тендерів, з яких 1 вже завершився. Між іншим, його виграв «Луцькавтодор-сервіс».
Що ж стосується митного експерименту – планові надходження складають 218,112 млн грн, у тому числі 32 мільйони резерву для ремонту. На ці кошти вже підготували перелік об`єктів.
Наразі всі роботи тривають згідно графіка, переконують дорожники, тому у жовтні всі ремонтні роботи планують завершити», - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити