image
 |  0 15 Червня 2018 | 17:00

Волинський університет збільшує кількість навчальних напрямів (ВІДЕО)

Дві нові спеціальності. Луцький національний технічний університет збільшує кількість навчальних напрямів. Уже з першого вересня у програмі з'являться спеціальності "Право" та "Агрономія". На конференції з ректором університету Петром Савчуком зібрались представники як правової, так і агрономічної сфери.
Про це йдеться в сюжеті "12каналу".
Для того, щоб відкрити спеціальність "Право" потрібно мінімум 10 студентів. Перший рік навчання - на платній формі. Правники зможуть працювати в органах виконавчої та судової влади: секретарями судових засідань, юрисконсультами, помічниками адвокатів і нотаріусами. Особливо, зараз не вистачає працівників юстиції.
ЛНТУ отримав ліцензію на підготовку 50 агрономів кожного року. Кількість державних місць стане відомою пізніше. Проте, новоспеченим технологам буде де працювати, - каже головний аграрій Волині Юрій Горбенко. Випускники матимуть можливість працювати агрономами, бригадирами, рільниками, меліонерами і не тільки.
Вартість навчання на денній формі бакалаврату на спеціальності "Право" - 16 з половиною тисяч гривень. На "Агрономії" - 13 з половиною.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити