image
 |  0 17 Червня 2018 | 06:01

Віце-спікер Ради Ірина Геращенко підтримала Київпрайд

За її словами, «Марш рівності» пропагує не нетрадиційний секс, а «право бути собою».
Про це 17 червня 2018 року повідомляє сайт «Главком».
Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко підтримала «Марш рівності», який має відбутися 17 червня в Києві. Відповідну заяву вона опублікувала у Facebook.
За її словами, прайд - це «не про нетрадиційний секс, а про право бути собою». Вона впевнена, що проведення цього заходу є іспитом для українського суспільства на толерантність.
В світі занадто багато ненависті. Можливо, не варто витрачати енергію і час на ненависть до інакших? Нам є з ким воювати, наш ворог - це ті, хто вбиває українців, хто веде війну проти України. А не ті, чия любов до іншого не вписується в наші стереотипи. Представники ЛГБТ-спільноти так само, як і «нормальні» гетеросексуали, працюють, сплачують податки, воюють за Україну, виборюють її і розбудовають, вони такі ж громадяни і українці. Яке ми маємо право їх не толерувати, а таврувати? … Україна займає найнижчі стрічки в рейтингу щастя. Не тому, що ми нещаслива країна, а тому, що нас не вчили бути щасливими, нам вбивали в голову , що «добре там, де нас немає» . Але ж щастя там - де ти є зараз, цієї миті. Щастя - це літня тепла злива, шум моря, сміх дітей, муркіт кота, втома від спортивного навантаження, квіти, запах ранкової кави, поцілунок коханого, - написала вона.

Геращенко відзначила, що Україні є багато нещасних традиційних родин, проте «суспільство набагато поблажливіше ставиться до насильства в родині, толерує знущання над жінками і дітьми, побої і приниження, але нетерпиме до одностатевих зв‘язків».
Суспільство нетерпиме до зовнішнього вигляду трансвеститів чи геїв. Але хіба пивні животи «нормальних пацанів» чи перекачані ботоксом губи молодящихся гетеросексуалок виглядають природніше і естетичніше ? Але вони мають право на свою уяву про прекрасне і своє втілення цієї уяви про прекрасне):, - каже віце-спікер.

Геращенко відзначила, що як гетеросексуальна людина поважає право інших бути собою.
Нагадаємо, народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук виступає категорично проти проведення у столиці щорічного КиївПрайду.
Як повідомлялося, стежити за дотриманням громадського порядку під час «Маршу рівності» у Києві будуть до 5 тисяч співробітників Нацполіції України.
У Держдепі США вважають, що під час «Маршу рівності» може виникнути небезпека для його учасників.
На «Марші рівності» у Києві, що відбудеться 17 червня, поліція очікує близько 5 тисяч учасників.
Читайте також: В Києві поліція застосувала силу проти активістів, які перекрили дорогу «Маршу рівності», затримали 28 осіб (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити