image
 |  4 22 Червня 2018 | 16:16

Україна та Польща планують запуск поїзда «Львів-Люблін»

Сторони домовилися про створення робочої групи для розробки залізничного сполучення між Любліном і Львовом.
Про це 22 червня 2018 року повідомляє сайт «РБК-Україна».
Україна обговорює з Польщею план створення залізничного сполучення між містами Львів та Люблін. Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час візиту в Польщу у ході зустрічі із міністром інфраструктури країни Анджеєм Адамчиком, - передає прес-служба відомства.

Зазначається, що сторони домовилися про створення робочої групи для розробки оптимального залізничного сполучення між Любліном і Львовом.
До осені ми маємо визначитися з технічними деталями і вийти на оптимальне для обох країн рішення. Сподіваюся, восени ми проведемо зустріч міністрів інфраструктури України та Польщі у Львові і підпишемо відповідну угоду про запуск залізничного маршруту Люблін-Львів, - зазначив Омелян.

Повідомляється, що рішення про новий маршрут було прийнято у зв’язку із успіхом залізничного з'єднання Київ-Перемишль. Так, у 2017 році ним скористалися 317 тис. пасажирів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити