image
 |  0 23 Червня 2018 | 14:35

Для переможців Конкурсу місцевих ініціатив у Волиньради проситимуть іще один мільйон

Експертна комісія Волинської обласної ради з оцінювання проектів оголошеного в цьому році Конкурсу місцевих ініціатив рекомендуватиме депутатам облради виділити для фінансування проектів-переможців конкурсу додатковий мільйон гривень.
Про це «ВолиньUА» стало відомо за результатами чергового засідання експертної комісії, що відбулося 23 червня 2018 року.
За результатами оцінювання, яке здійснювала експертна комісія у кількості 15 осіб, переможцями конкурсу пропонується визнати 32 проекти, які набрали найбільшу кількість балів. Загальна сума фінансування проектів-переможців – понад 3 мільйони гривень. За виділення цієї суми коштів із обласного бюджету обласна рада вже проголосувала.
Разом із тим, експертна комісія відзначила ще 12 якісних проектів місцевих громад, для реалізації яких доречно було би надати фінансову підтримку.
Зважаючи на це, комісія рекомендуватиме депутатам обласної ради додатково виділити для фінансування проектів-переможців Конкурсу місцевих ініціатив у 2018 році ще 1 мільйон гривень.
Читати також: Розпочався конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити