image
 |  5 26 Червня 2018 | 20:40

Як назбирати грошей? 5 дієвих секретів

Накопиченню грошей часто заважають звички. Ті, над якими ми не замислюємося й не аналізуємо. Проте якщо їх позбутися - заощаджувати стане набагато простіше.
Не робіть спонтанних покупок. Навіть якщо ціна на товар здається дуже привабливою. Краще відійти від вітрини хоча б на кілька годин. І вирішити, чи справді необхідна певна річ, - пише "Еdinstvennaya".
Відкладайте фіксовану суму одразу після отримання зарплатні чи іншого прибутку. Бо якщо спочатку сплатите всі рахунки, розрахуєте суму щоденних витрат на їжу, проїзд та розваги - заощаджувати буде нічого.
Відмовтесь від кредитів. Безперечно, з ними зручно робити дорогі покупки. Проте сама позика - теж недешеве задоволення. Якщо порахувати всі відсотки - вийде сума, за яку можна придбати ще одну непогану річ.
Поставте мету. Визначте скільки грошей треба на її реалізацію. І рухайтеся вперед, відмовляючись від тих товарів і послуг, що не є першочерговими для вас.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Україна отримала мільярд євро від ЄС
Повірте у себе. Навіть якщо накопичувати ніколи не вдавалось. Можна почати це робити прямо зараз. Тому що потенціал і приховані сили є у кожному з нас.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити