image
 |  0 6 Липня 2018 | 07:20

Під Луцьком зливали смердючі відходи біоетанольного заводу

На поля фільтрації у селі Баїв поблизу Луцька зливали відходи біоетанольного заводу.
Про це повідомив радник мера Ігор Поліщук.



За словами Ігоря Поліщука, учора, 5 липня, працівники відділу екології Луцької міської ради «впіймали на гарячому» представників ТОВ «Україна-Баїв», які зливали мелясну барду з заводу ТОВ «БІО-ПЕК» на поля фільтрації.
«Згідно товаро-транспортної накладної мелясна барда в кількості 30 тонн прямувала з біоетанольного заводу в пункт розвантаження «Баїв-2», а приїхала на поля фільтрації. Протягом останніх трьох тижнів на гарячу лінію 15-80 почали надходити скарги на неприємний запах по вулиці Львівській, в районі ДПЗ і прилеглих вулицях. Причиною цього запаху саме в цьому районі є злив мелясної барди на фільтраційні поля, що зумовлює процеси бродіння і появу неприємного запаху», - стверджує Поліщук.

Про цей випадок повідомили прокуратуру Волинської області, ГУ НП у Волинській області, Управління захисту економіки, Держекоінспекцію та управління екології Волинської ОДА.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пустовіт запевняє, що влада виявила джерела смороду в місті
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити