image
 |  2 15 Липня 2018 | 17:07

Українські прикордонники зі стріляниною затримали нелегалів

В Закарпатській області прикордонники зі стріляниною затримали групу нелегалів.
Інцидент стався у ніч на 14 липня, порушниками виявились троє громадян В'єтнаму, які не мали при собі жодних документів, і українець, який допомагав іноземцям. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України в регіоні.
"Щоб перешкодити порушенню держкордону, на загрозливому напрямку прикордонники виставили додаткові наряди і залучили резерви. Згодом, на ділянці відділу "Гута" правоохоронці помітили невідомих, які рухалися в бік кордону. Прикордонному наряду довелося зробити декілька попереджувальних пострілів вгору, щоб зупинити правопорушників", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський пивзавод почав виготовляти віскі (ФОТО)


Порушників доправили в спецприміщення "Оноківці". Наразі правоохоронці з'ясовують всіх обставини і встановлюють особи затриманих. Іноземцям загрожує відповідальність за фактом незаконного перетинання або спроби незаконного перетинання державного кордону, українцеві за незаконне переправлення осіб через державний кордон.


 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити