|  0 17 Липня 2018 | 07:36

У Камінь-Каширському районі в ДТП постраждала пішохід

15 липня в селі Хотешів 17-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом марки «JIANSHE», здійснив наїзд на свою 20-річну односельчанку. Внаслідок ДТП остання отримала травми, її госпіталізували до Камінь-Каширської районної лікарні. Відомості за даним фактом поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.
Цього ж дня у Володимирі-Волинському 24-річний житель району, перебуваючи за кермом автомобіля «ВАЗ», здійснив зіткнення з 65-річною велосипедисткою. Внаслідок автопригоди пенсіонерка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували до відділення хірургії Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання. Автомобіль доправили на арештмайданчик.
За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьку дорожні знаки обійдуться в 700 тисяч

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити