image
 |  4 25 Липня 2018 | 10:43

На ремонт і закупівлю меблів для двох класів луцької 24-ої школи виділили 100 тисяч

Луцька міська рада з ініціативи депутата від ВО «Свобода» Миколи Романюка внесла зміни до бюджету та виділила 100 тисяч гривень на ремонт і закупівлю меблів для двох класів 24-ої школи.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
Під час сесії міської ради депутат Микола Романюк виступив з пропозицією виділити гроші на ремонт двох класних кімнат та закупівлю меблів у 24-ій школі.
«Там жахливий стан приміщень. Меблі відсутні після того як звідти виїхав ліцей. Батькам кажуть - купуйте парти та стільці за власний кошт. Це неприпустимо», - зазначив під час виступу депутат.

Крім того, в обранців громади виникли питання до очільниці управління освіти міської ради Зіновії Лещенко, яка знала про проблему, але не доклала зусиль для її вирішення.
У підсумку депутати проголосували за виділення 100 тисяч гривень на потреби ремонту школи №24.
Нагадаємо, що 23 липня депутат Микола Романюк зустрівся з батьками учнів 24-ої школи та оглянув непристосовані до навчання приміщення двох класів. За підсумками зустрічі обранець громади пообіцяв звернутися до бюджетної комісії та до міської влади і домогтися виділення необхідних коштів для вирішення проблеми.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька міськрада затвердила тимчасову дату святкування Дня міста

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити