image
 |  0 9 Серпня 2018 | 09:45

На Сході загинув військовий з Луцька

Військовослужбовець з Луцька, старший розвідник Андрій Єлістратов 1991 року народження загинув у зоні проведення операції Об'єднаних сил, поблизу Попасної. У автомобіль, в якому він перебував, влучила протитанкова ракета.
Про це інформують Волинські новини.
Як повідомили на сторінці операції Об’єднаних сил, 8 серпня бойовики 44 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ, у тому числі двічі із важкого озброєння. Внаслідок бойових дій один захисник України загинув.
Інцидент трапився вночі, поблизу Попасної, що на Луганщині. Бойовики вистрілили з протитанкової ракети по автомобілю, в якому пребували військовослужбовці. Троє осіб отримали поранення, Андрій від отриманих травм загинув.
Андрій Єлістратов народився 23 жовтня 1991 року у м. Рига (Латвійська Республіка). У 1994 році разом з родиною переїхав жити до Луцька. Навчався у НВК “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 10 - професійний ліцей” та Волинському коледжі Національного університету харчових технологій. Неодружений.
З 2010 до 2013 року служив за контрактом у 30-й окремій Новоград-Волинській Рівненській ОМБР.
9 квітня 2014 року був призваний на військову службу по мобілізації. 28 липня 2014 року отримав поранення під час виконання завдань у зоні АТО. У 2015 році був демобілізований.
У березні 2016 року підписав контракт й ніс службу у складі 14-ї ОМБР.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити