image
 |  4 13 Серпня 2018 | 08:19

П'яний син чиновника спровокував ДТП та погрожував журналістці

У Рівному 26-річний хлопець проїхав на червоне світло і протаранив інше авто, постраждали двоє людей.
Винуватцем ДТП виявився Андрій Бузинарський – син колишнього голови рівненського осередку громадської організації "Український вибір" і нинішнього очільника обласної організації партії "За життя". Про це повідомляє прес-служба поліції регіону.
На момент аварії Андрій Бузинарський мав би бути під домашнім арештом. Такий запобіжний захід йому обрали у справі про збут наркотиків.
"Він має перебувати під домашнім арештом з 22 по 7 години. Відтак, враховуючи ці обставини, поліцейські готують матеріали, які підтверджують факт порушення домашнього арешту для вирішення питання судом щодо зміни запобіжного заходу на більш суворий", - зауважили у відділі комунікації нацполіції.

В результаті ДТП 57-річна жінка отримала забій грудної клітки, а 60-річний чоловік - забій хребта та травму живота. При цьому винуватець аварії залишився неушкодженим, до того ж він був п'яний. Драгер показав понад два проміле алкоголю у його крові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна втричі збільшила експорт яблук


Крім того, Андрій Бузинарський погрожував журналістці, коли та спитала про відчуття безкарності.
"Я думаю, що тобі башку просто сьогодні поламають і ти будеш, як мінімум, трупом", – сказав він.

Правоохоронці відкрили проти Бузинарського провадження за фактом погрози журналісту та порушення правил дорожнього руху.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити