image
 |  2 13 Серпня 2018 | 12:56

Суд відправив під домашній арешт екс-директора Луцького КХП

Суд відправив під домашній арешт колишнього директора державного підприємства «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» Степана Москвича, підозрюваного детективами НАБУ в розкраданні зерна.
Про це йдеться у рішенні Солом'янського райсуду Києва.
Прокурор САП просив суд обрати Москвичеві запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, оскільки той обґрунтовано підозрюється в розкраданні зерна і може ховатися від органів досудового розслідування. Також підозрюваний може негативно впливати на хід досудового розслідування і судового розгляду шляхом незаконного впливу на свідків у кримінальному провадженні.
Москвич і його захисник заперечували проти задоволення клопотання, посилаючись на те, що підозра є необгрунтованою і базується на припущеннях.
Вислухавши обидві сторони, суддя частково задовольнив клопотання і відправив екс-директора Луцького КХП №2 під нічний домашній арешт. У суді також підтвердилося, що Москвич хворий і йому необхідно перебувати на диспансерному обліку у кардіолога.
Крім того, слідчий суддя прийшов до висновку про відсутність підстав для задоволення клопотання прокурора щодо носіння електронного засобу контролю підозрюваним.
Нагадаємо, колишнього директора державного підприємства «Луцький КХП №2» Степана Москвича підозрюють в розтраті зерна Агрофонду на суму понад 58,8 млн гривень.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Довіра будується на вчинках», – Сергій Ліман про конфлікт у Луцькій міськраді

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити