image
 |  0 20 Серпня 2018 | 12:10

У Володимирі-Волинському оголосили два дні жалоби

Днями жителів Володимира-Волинського сколихнула трагічна звістка – на сході України в ході проведення операції об’єднаних сил загинув уродженець та житель міста, старший солдат 14-ої окремої механізованої бригади Василь Крищук.
Про це пише офіційний сайт Володимир-Волинського.
Герой був бійцем третього механізованого батальйону 14 ОМБР. Він поліг у бою із диверсійно-розвідувальною групою ворога поблизу міста Золоте Попаснянського району Луганської області.
Народився Василь Крищук у 1982 році, навчався у Володимир-Волинському ВПУ. Без батька залишились двійко синочків Вадим та Тарас.
Міський голова Петро Саганюк прийняв розпорядження про оголошення у місті Володимирі-Волинському 21 та 22 серпня 2018 року днями жалоби. Також розпорядженням обмежено проведення розважальних концертних заходів, спортивних змагань, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як загинув у бою боєць із Володимира-Волинського? (ПОДРОБИЦІ)
За попередньою інформацією, тіло Героя прибуде у рідне місто завтра, 21 серпня 2018 року, прощання відбудеться 22 серпня 2018 року за адресою вул. Володимира Великого, 1, де живе родина Крищуків.
Детальніша інформація буде оприлюднена згодом, просимо слідкувати за оголошеннями.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був людиною справи і часто критикував вузьколобість суспільства, – командир «Січі» про загиблого волинянина

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити