image
 |  4 30 Серпня 2018 | 12:55

Піар та обіцянки: як очільник Волинської ОДА не дотримується слова? (ВІДЕО)

З приходом Олександра Савченка на посаду голови Волинської ОДА пройшло майже півроку. За цей час очільник об'їздив усі райони області, де обіцяв вирішити окреслені завдання та проблеми.
Нагадаємо, Олександр Савченко був представлений Президентом новим головою Волинської ОДА 23 березня 2018 року.
Чи дійсно вдалося "губернатору" реалізувати всі обіцянки і дотримати слово перед громадою Волині? Про це - в сюжетах на цілком конкретних прикладах.
Обіцяного три роки чекають: та це не про мешканців села Карпилівка Ківерцівського району. Селяни, яким голова облдержадміністрації ще навесні ледь не Божився зробити дорогу, так і не дочекались асфальтного покриття, відтак за справу взялися самотужки. 
Про це інформує Сфера-ТВ.
Подробиці - у сюжеті.
https://www.youtube.com/watch?v=GQpmkMU-vxc
Батьки учнів школи села Стобихівка Камінь-Каширського району вирішили не пускати своїх дітей із 3 вересня до школи.
Про це НСТУ - телеканалу "Нова Волинь" розповів Сергій Сухацький, який очолює батьківський комітет.
Каже: втомилися чекати, коли в селі почнуть будувати нову школу. У двох приміщеннях (в старій школі та сільському клубі) у 9-ти класних кімнатах мають розміститися більше 250 учнів. Нині діючі приміщення затісні для такої кількості школярів.
Із 3 вересня діти мали вчитись у декілька змін. Учора з батьками школи зустрівся голова облдержадміністрації Олександр Савченко.
Він перебуваючи у Стобихівці в квітні 2018 року, пообіцяв селянам, що до 1 вересня цього року у їхньому селі почнуть зводити нову школу. Роботи так і не розпочалися.
Учора до селян голова ОДА приїхав із новим проектом. Батьки кажуть: не пустять дітей до школи, поки в селі не почнуть будувати нову.
Далі - у сюжеті.

 
І ще одне, не менш актуальне завдання - будівництво 27-ої школи у місті Луцьку. Пригадується, як на початку червня, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області під час наради вкотре наголосив:
«Першого вересня ми повинні її здати!» - зазначав Савченко.

Результат вийшов дещо інакший. 13 серпня була скандальна сесія Луцькради, на якій стало відомо, що на обладнання для нової школи не вистачає приблизно 5 мільйонів гривень. Вже завезли стільці, шафи, обладнання в їдальню, але немає парт, дощок, хімічного та фізичного кабінетів. Так, Олександр Савченко обіцяв, але повною мірою до відкриття школа не готова. Якщо її поспіхом і відкриють, то ще по ходу доведеться усувати недоліки та недопрацювання.

Автор Оксана Саць.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити