image
 |  0 5 Вересня 2018 | 17:35

Лучан запрошують відвідати Фестиваль спорту у День міста



На фестивалі відбудуться естафетні змагання, показові виступи спортсменів, конкурси на перетягування канату та змагання з армрестлінгу.



Про це "ВолиньUA" повідомляє прес-служба Луцької міської ради.
З нагоди відзначення 933-річниці міста Луцька заплановано чимало цікавих заходів. Окрім розважальних та культурних, заплановано спортивні заходи, один з яких проведуть для мешканців 33-го мікрорайону в Луцьку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фестиваль спорту припаде не тільки на День міста, але і на День фізичної культури та спорту. Подія відбудеться 8-го вересня, старт об 11:00. Проведуть фестиваль на спортивному майданчику ЗЗСО №19, що по вулиці Ветеранів, 5а.
На фестивалі відбудуться естафетні змагання, показові виступи спортсменів, конкурси на перетягування канату та змагання з армрестлінгу. Для учасників також проведуть змагання з міні-футболу, зі стрибків на скакалці, а ще конкурси “Снайпер” та “Жонглер”. Переможцям змагань вручатимуть подарунки та цінні призи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир-Волинська гімназія отримала новий спортивний майданчик
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити