image
 |  2 5 Вересня 2018 | 16:34

У Володимирі різко зменшилася кількість людей, що отримують субсидію



Сьогодні на оперативній нараді відзвітувався Олександр Смикалюк, начальник Управління соціального захисту населення при міськраді Володимир-Волинського.
Про це "ВолиньUA" повідомляє прес-служба Володимир-Волинської міської ради.
Мова йшла про різке скорочення кількості субсидіантів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Цьогоріч субсидіантів стало в чотири рази менше.


Цьогоріч станом на вересень у Володимир-Волинському зареєстровано 2100 субсидіантів, це більш ніж в чотири рази менше у порівнянні з вереснем 2017-го – тоді їх було 9500. Сьогодні найбільша місячна виплата по субсидії у місті становить 430 гривень.
Серед іншого на оперативній нараді підняли питання про неякісне укладання асфальту на вулицях Степана Бандери та Князя Романа, надходження податків до міського бюджету, а також питання контролю харчування у школах міста – мер запропонував збільшення порцій та посилення контролю за свіжістю та якістю харчових продуктів, якими годують школярів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада провалила закон, який дозволив би знизити ціни на ліки
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити