image
 |  2 7 Вересня 2018 | 12:21

Скандальний волинський депутат Мороз назвав червоно-чорний прапор «раздражітельним фактором»

Під час голосування за підняття червоно-чорного прапора у депутат Володимир-Волинської міської ради від партії «Наш край» Руслан Мороз назвав цей прапор «раздражітельним фактором».
Про це інформує «ВолиньUA».
«Прошлу сесію юридичний відділ дав оцінку всім тим прапорам, - перше. Друге, нам треба, щоби не дратувати один одного і не треба, щоби захід, схід і п’яте, десяте... Нам треба мир. Якщо ми всі ті речі, які ми тут всі робимо для, щоб комусь сподобатися, якійсь частині населення, а нада подобатися всій Україні. Поетому давайте вот еті всі раздражітельниє фактори, давайте будемо їх убирати. Поетому моя позиція - зняти і не голосувати. І хочте -прапора при хаті собі вішайте, любі, нема питання», - сказав Мороз.

Втім, Володимир-Волинська міська рада, хоч і з третьої спроби, але зрештою ухвалила рішення піднімати поряд із державним червоно-чорний прапор боротьби українського народу у дні наших національно-визвольних звитяг.
Нагадаємо, раніше депутат Руслан Мороз обізвав дебілами тих, хто зняв дошку радянським прикордонникам, яка містила ознаки комуністичної пропаганди.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити