image
 |  4 11 Вересня 2018 | 19:32

Один за всіх: на Волині селяни повстали проти місцевої мешканки (ВІДЕО)

У Береговому Рожищенського району селяни повстали проти місцевої мешканки Світлани Куденчук, яка, зі слів людей, разом із чоловіком тероризує родичку - багатодітну вдову Людмилу Данилюк.
Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.
Про саму Людмилу, а саме так звуть жінку, яка нібито потерпає від родинного насильства, люди відгукуються позитивно.
Зі слів селян, вони стали на захист вдови Людмили, бо вже було несила дивитися, як вона бідолашна страждає.
Людмила стала вдовою у 31 рік, нещасний випадок забрав життя її чоловіка та батька 4 дітей. Вже три роки Людмила проживає із матір’ю-інвалідом і сама виховує неповнолітніх напівсиріт. Проте, за словами вдови, майже два спокою її родині не дає рідний брат Леонід Куденчук разом зі своєю дружиною, які живуть у будинку через дорогу. Жінка не розуміє, що саме стало причино такої ворожнечі і чому рідний брат виганяє її із материної хати.
Людмила Данилюк розповідає, що дружина брата забрала у неї банківські картки, на які надходять кошти на дітей, а також відбирає у неї заробіток за видоєне від спільної корови молоко. Жінка боялася звертатися до правоохоронців. Місцеві обурюються, мовляв, Світлана користується тим, що за вдову нікому заступитися, і виявляє агресію як до Людмили, так і до її дітей. Селяни кажуть, неодноразово бачили як невістка била братову та її дітей.
Підтверджує слова селян і свекруха Людмили Марія Данилюк.
«Вона така залякана стала, що я не знаю. Я свекруха її, але мені шкода, що дружина сина хоче осиротити її дітей. Сказала, що я позбавлю батьківських прав, бо вона п’є, відправлю дітей в інтернат, а її в психіатричну лікарню. Хіба то братова? Вона навіть не має за що дітям хліба купити», - бідкається старенька.

Своєю чергою, діти не побоялися говорити на камеру: розповіли, що їх б’є тітка. Ба більше, із дому їх виганяє бабуся Ганна.
Проте, сама Світлана відкидає усі закиди проти неї. Жінка звинуватила односельчан у самосуді і навіть викликала правоохоронців.
Сільський голова Олександр Овруцький каже, що раніше сім’ї жили мирно, і уявлення не має, що трапилося між ними. Проте, через ці конфлікти мусить з’являтися у Береговому мало не щодня.
Місцеві розповідають, що поліція нічого не робить.
У рожищенському відділі поліції, куди звернулися журналісти за коментарем, повідомили, що поки не готові говорити на камеру. Але правоохоронці переконують: у них все зареєстровано і наразі щодо факту фізичного насилля триває перевірка.
https://www.youtube.com/watch?v=V8rDecFZfdE&feature=youtu.be
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонери луцької багатоповерхівки вже місяць живуть без ліфту (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити