image
 |  2 19 Вересня 2018 | 18:56

Мухарського не прийняли на форумі видавців, бо він «не гей, не лесбіянка і не каліка»

Усе дійшло до того, що людям із консервативними поглядами відверто заявляють – місця в мистецтві для них нема, і взагалі, таких треба «убіть, разстрєлівать і жжєчь».


Про це повідомляє "Вголос".





Сьогодні Антін Мухарський під час презентації свого чоловічого , неполіткоректного, антифеміністичного роману «I am not Russia» заявив, через те, що він та його команда не підтримують ЛГБТ та феміністичні рухи, керівництво Форуму видавців обмежило їх у правах.
«Якщо ти не гей, лесбіянка чи каліка – не маєш права жити, «убєйся головой об стєну», бо тобі нема чого робити в цьому світі, тим більше на телебаченні чи в шоу-бізнесі. Всі ці думки вже давно накопичуються в мистецтві, адже ті, хто не хочуть працювати на шахті чи на заводі лізуть саме туди, де є величезне лобі ЛГБТ. Я вважаю, що це зворотній расизм і дискримінація. Усе дійшло до того, що людям з консервативними поглядами відверто заявляють – місця в мистецтві для них нема, і, взагалі, таких треба «убіть, разстрєлівать і жжєчь»,- розповів кореспондентові «Вголосу» Антін Мухарський.

Окрім того, письменник та актор повідомив, цього року і сам стикнувся із ситуацією, коли йому сказали, що на книжковому фестивалі він вже не бажаний.
«Цього року виступаємо на Форумі від палацу Потоцьких. Ми звернулися безпосередньо до них, адже нам прямим текстом сказали: «Хочете, ставайте біля громадських туалетів». Ще з 2013-го року, наша команда стояла на своєму конкретному місці, у нас завжди були хороші стосунки з Форумом. Але зараз, коли змінилася ситуативна середня ланка керівництва, нам повідомили, що у них є ЛГБТ з Південної Африки, активісти Голландії, тому ми їм просто не потрібні. Коли я відчуваю цю дискримінацію «ліваків», то починаю бунтувати».

Також телеведучий зазначив, сьогодні, якщо людина не підтримує всі неформальні рухи та течії, її починають цькувати. «Зараз у світі, і в Україні зокрема, дуже вигідно бути неграми, каліками чи феміністами. Якщо ти не один із них або не підтримуєш їхню ідеологію – всі починають рвати на собі сорочки, осуджувати і казати, що ти ніхто.
До чоловіків деякі представниці «неслабкої» статі звертаються словом «мужик», яке, особисто для мене, описує немитого кацапа в лахмітті у черзі за дармовим «укропом». Якби до жінок зверталися словом «баби», це б їм явно не сподобалося», – каже Мухарський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Безробітні й ті, хто сплачує аліменти не будуть отримувати субсидії
 



Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити