image
 |  0 19 Вересня 2018 | 12:14

Стало відомо, коли вирішать питання «євроблях»

Народні депутати додали 156 поправок до початкових текстів законопроектів №8487 та 8488.
На засіданні Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики представили всі зареєстровані поправки. Вирішили далі опрацьовувати згадані документи, - передає "Авто 24".
"Законопроекти об'ємні. Нам довелось у стислі строки отримувати висновки від комітетів, головного науково-експертного управління, щоб максимально швидко включити їх до порядку денного та проголосувати. Ми з колегами намагались пришвидшити процес. У проекти внесли 156 поправок, які потребують, фактично, почати всю пророблену роботу майже з початку", - каже голова профільного комітету і народний депутат Ніна Южаніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробляхарі перекрили центр Києва


За її словами, деякі поправки здатні цілком змінити суть законопроектів, деякі є порушенням регламенту, призначені для створення нових статей Податкового кодексу. Всі зміни потребують нового погодження із профільними міністерствами.
"Щоб увесь процес не тривав довго, наголошуватимемо, що відповіді повинні отримати не пізніше 10-денного строку. Після отримання висновків з міністерств, наш комітет продовжить роботу над цими документами та готуватиме їх до другого читання. Це може відбутись в листопаді цього року", - додала вона.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити