image
 |  0 10 Жовтня 2018 | 13:29

У Луцькій міськраді не знають, коли будуть виводити приміські маршрути за межі Луцька

Начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міськради Володимир Степанов не володіє інформацією про терміни і плани виведення приміських маршрутів за межі міста попри небажання прилеглих сіл об'єднуватися з Луцьком.
Про це він заявив у коментарі власкору "ВолиньUA".
Чиновник не дав відповідь стосовно того, чому попри небажання прилеглих сіл приєднуватися до міста, через Луцьк продовжують курсувати маршрути, які їдуть з сіл.
"Стосовно маршруту №210 Луцьк-Рованці, то його рух центром міста погоджений на 1 рік. Не знаю, чому саме таке рішення прийнято. Маршрут №251 теж погоджений на сесії міської ради. Щодо маршруту №19 до Гіркої Полонки, то там був проведений конкурс. Перевізник виграв і зараз немає підстав його змінювати", - наголосив Володимир Степанов.

Також він заявив, що якби на вулиці Глушець біля філармонії збудували приватну автостанцію, то приміські маршрути з вулиці Дубнівська можна направляти сюди. Але поки що ніхто не зголосився будувати ту автостанцію і термін реалізації проекту невідомий.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Підняття цін за перевезення і жодного покращення», – лучанка про маршрутки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити