image
 |  2 10 Жовтня 2018 | 10:56

«Підняття цін за перевезення і жодного покращення», - лучанка про маршрутки

Лучани скаржаться на режим руху маршруту №10.
Про це написала Наталія Таран на сайті Відкрите місто.
«Звертаюсь до вас з проханням вирішити проблему, яку в телефонному режимі ніяк не вдається вирішити. Сподіваюся з вашою допомогую нам вдасться втановити графік транспотних засобів, що курсують маршрутом (ДПЗ - КРЗ). Перевізником даного маршруту є ТзОВ ВТП "Санрайз" ЛТД м. Луцьк, пров. Дорожний, 4, (0332) 77 20 83 директор - Гневик Мирон Тадейович
Проблема полягає в тому, що зранку на зупинках району ДПЗ доводиться стояти в очікуванні до 30 хвилин маршрутки №10. За той час проїжджає по 2-3 маршрутки №11, №28 і №9.
Перевізник кожного разу знаходить виправдання:
1) відсутність водіїв;
2) несправність транспорту або весь транспорт в роботі, а по GPS бачимо лише 2 маршрутки (інформація станом на 09,10,2018 8:45)
Відповідно - не надано якісних послуг! Постає питання за які заслуги відбувається підняття цін за перевезення, якщо жодного покращення (в крайньому разі для користувачів маршруток м. Луцьк) так і не відбулося», - пише лучанка.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку судять «елітну» сутенерку (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити