image
 |  4 15 Жовтня 2018 | 17:19

Молодий чоловік горів на очах, - подробиці трагедії на луцькому вокзалі

Очевидці розповіли деталі трагедії на луцькому вокзалі. 
Як писало наше видання, на Луцькому вокзалі підлітків вдарило струмом
«Твій портал» повідомляє, що хлопців було загалом не двоє, вони гуляли компанією і їх було четверо. Але тільки двом з них прийшла думка зробити «святкове» селфі на даху одного з вагонів потягу на залізничному вокзалі обласного центру Волині.
«Ми з дівчиною йшли через міст, що проходить над залізничними коліями і раптом побачили яскравий спалах. Потім почули незрозумілий звук і водночас побачили, як на одному з вагонів щось горить. За якусь мить зрозуміли, що то була людина. Моя дівчина лікар, то ж ми кинулися на допомогу! Коли підбігли, побачили, що молодий чоловік горить буквально у нас на очах. У другого теж горів одяг, але не так інтенсивно. Моя дівчина швидко зняла з себе пальто і накинула на «живий факел». У нього горіло все: куртка, штани, футболка. Хлопець знаходився в шоковому стані, таке враження, що в нього була агонія. Але до нього не можна було торкатися, оскільки через його тіло пройшов потужний електричний розряд, який міг уразити. Через який час, коли ми зняли з нього пальто, побачили, що він дихає та живий, але це було неймовірно страшно! Відразу кілька людей викликали швидку, яка прибула за хвилин десять. А також на місці події прибули рятувальники», - розповів очевидець.
Також він зазначив, що хлопці були п’яні та неадекватні. Хоча один із них у нормальному стані, який і побіг по чергового лікаря на вокзалі.
Зі слів очевидця, коли палаюче тіло впало з даху вагону, у нього випав паспорт та телефон. На жаль, телефон не вдалося розблокувати, аби повідомити батькам про трагедію. З паспорта стало зрозуміло, що потерпілому 19 років і мешкає він у Струмівці.
Як повідомив раніше завідувач оперативної диспетчерської Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов, юнак у дуже тяжкому стані і перебуває в реанімації.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині засудили “Матір-героїню” за вирощування маку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити