image
 |  4 18 Жовтня 2018 | 17:47

На Іваничівщині провели семінар щодо запобігання нелегальній трудовій міграції

З  нагоди  Європейського дня боротьби з торгівлею людьми у Іваничівській районній  філії  Волинського  обласного  Центру  зайнятості  відбувся семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці».
Провели  його  з  метою  підвищення  рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, небайдужості громадськості до цього явища. Інформує  власкор  «ВолиньUA»  з  посиланням  на  сайт  Іваничівської районнох філії Волинського обласного центру зайнятості.
Трудова міграція пов’язана з переміщенням людей у пошуках роботи. Торгівля «живим товаром», яка набирає щораз ширших масштабів і більше жорстоких форм, охопила більшість країн світу і стала злочинним прибутковим бізнесом. Ця проблема є надто актуальною і для України. Зростання рівня міграції громадян України за кордон з метою працевлаштування значно підвищило рівень ризику стати жертвою торгівлі людьми. Коли ми чуємо про торгівлю людьми, примусову працю, рабство, нелюдські умови праці то нам здається, що все це – міф, але нажаль це правда.
Учасникам заходу продемонстровано відеофільм «Життя на продаж».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку відбулась презентація книги «Карателі»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити