image
 |  4 22 Жовтня 2018 | 08:59

У жовтні на кнопкодавстві спіймали 10 нардепів

Щонайменше 10 нардепів кнопкодавили загалом 25 разів під час голосувань Верховної Ради у жовтні.
Про це повідомляє Громадський рух ЧЕСНО.
Відзначається, що найчастіше на кнопкодавстві ловили представників фракції "БПП "Солідарність" (9 зафіксованих фактів) та "Народного фронту" (7 фактів).
Зокрема, щонайменше 6 разів кнопкодавила колишня народна депутатка від НФ (склала повноваження 4 жовтня), а нині член Центральної виборчої комісії, Ірина Єфремова, 5 разів – Андрій Шинькович від БПП.
Третю сходинку у рейтингу кнопкодавів жовтня посів Андрій Іванчук від "Народного фронту" з 4 фактами кнопкодавства, четверту –  Костянтин Яриніч (БПП), Андрій Река (НФ) та Василь Амельченко ("Радикальна партія Ляшка") – кожного спіймали на 2 фактах голосування за сусіда.
П'яте місце негативного рейтингу посіли Олександр Бакуменко (БПП), Борис Козир (БПП), Михайло Побочіх (НФ) та Дмитро Лінько ("Радикальна партія Ляшка") – їх спіймали на кнопкодавстві по 1 разу.

 
У Чесно нагадали, що під час липневих засідань зафіксували 146 порушень. Найбільше від Андрія Шиньковича (20). У червні було зафіксовано 182 порушення, найбільше від Антона Яценка з "Відродження"  – 22.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити