|  4 25 Жовтня 2018 | 10:51

Рожищенська районна рада вимагає від Порошенка знизити ціну на газ

Рожищенська районна рада прийняла звернення до президента Петра Порошенка з вимогою скасувати рішення кабміну про підняття ціни на газ.
Про це власкору «ВолиньUA» стало відомо сьогодні під час сесії районної ради.
Депутати Рожищенської районної ради, вважають рішення Уряду від 19 жовтня про підвищення ціни на газ для населення неприпустимим і таким, що порушує конституційні права громадян України на доступні житлово-комунальні послуги для всіх споживачів та порушенням їх конституційних прав на достойний рівень життя.
За ініціативи фракції ВО «Свобода» та спільно з ВО «Батьківщина» депутатами районної ради подано звернення адресоване до Президента України з вимогою негайного скасування рішення Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення.
«Уряд фактично черговий раз замість вчинення дій щодо розвитку економіки та підтримки бізнесу в країні та подолання корупції вчергове намагається залізти в кишеню звичайних громадян та саме за їх рахунок вирішити питання погашення багатомільярдних кредитів. Насправді ж МВФ вимагає лише збалансувати економіку, привести до оптимальних показників дефіцит державного бюджету та боргових зобов’язань.
Читайте також: Совість наших можновладців знецінюється навіть швидше, ніж зростають ціни, – Анатолій Вітів
Вимагаємо від Президента України виконати конституційний обов’язок перед власними громадянами і зупинити дію рішення Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2018 року щодо підвищення ціни на газ для населення та вжити заходів щодо скасування вказаного рішення Кабінету Міністрів України», - йдеться у зверненні.
В результаті, депутати підтримали звернення до президента Петра Порошенка з вимогою  скасувати рішення кабміну про підняття ціни на газ.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити