image
 |  5 1 Листопада 2018 | 18:35

У Луцьку затримали та видворили з країни нелегалів із Пакистану

Співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП в області спільно із працівниками організації запобігання нелегальній міграції реадмісії та видворення УДМС України у Волинській області учора провели процедуру примусового видворення за межі території України чотирьох громадян Республіки Пакистан, котрих затримали у Луцьку.
Про це «ВолиньUA» повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.
Нагадаємо, 10 жовтня оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми в співпраці із прикордонниками Луцького прикордонного загону затримали чотирьох нелегальних мігрантів, громадян Республіки Пакистан. Співробітники УДМС у Волинській області склали на іноземців  адміністративні протоколи за  ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) КУпАП.
Учора волинські міграційники в супроводі волинських поліцейських  видворили правопорушників з території України авіаційним транспортом через ДПМА «Бориспіль» до країни їх громадянської належності.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правляча більшість Луцької міськради дозволила будівництво сміттєсортувальної лінії в санітарній зоні

 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити