image
 |  0 2 Листопада 2018 | 14:47

У Луцьку поряд з управлінням поліції планують облаштувати сквер (ФОТО)

Містян Луцька просять підтримати проект «Оновлення зеленої зони в центрі міста через створення скверу на честь загиблих правоохоронців».
Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав дизайнер Дмитро Авраменко.
Закремо, на його думку, це надзвичайно важливий проект, де можна вшановувати усіх загиблих правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов'язків.
«Також наявна зелена зона у центрі Луцька виглядає дуже занедбаною і для гарного європейського містечка не дуже добре мати таку ділянку», – зазначає Авраменко та закликає підтримати проект, який потрібен Луцьку.
«Зелених зон не так багато, а ми всі їх так любимо, тому підтримайте цю ініціативу», – наголошує він.

Зауважимо, оновлення зеленої зони в центрі міста через створення скверу на честь загиблих правоохоронців - це облагородження наявного скверу (зеленої зони) у центрі міста на розі вулиць Словацького-Винниченка.
Благоустрій включає ландшафтний дизайн, декоративні зелені насадження, лавки, смітники, встановлення камери спостереження, викладення бруківки та створення газонів, а також наявність скульптури у вигляді зірки.
Нагадаємо, з першого листопада стартувало голосування за найкращі проекти програми «Бюджет участі міста Луцька».Ознайомитись зі списком можна за посиланням.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити