image
 |  2 4 Листопада 2018 | 16:48

Бійцю з Ковеля Андрію Луцику збирають гроші на лікування

Ковельський боєць 80-ї бригади Андрій Луцик потребує допомоги.
Про це повідомляється у сюжеті «12 Каналу».
«Попри обморожені руки і ноги – нестримне бажання жити. Волинський боєць 80-ї бригади Андрій Луцик потребує допомоги. Чоловік пішов воювати влітку 2015-го. Отримав травми під час оборони Донецького аеропорту», – йдеться у відео.

Андрій Луцик лікується вже три роки. За цей час переніс 11 операцій. На лікування уже пішли сотні тисяч гривень. І це ще не кінець. Лише один курс, який він проходить зараз, вартує близько 100 тисяч гривень.
Допомогти Андрію Луцику можна, переказавши гроші на банківську карту його дружини Наталії.
Більше у відео.

Волонтерка Наталія Попова повідомляє, що боєць наразі перебуває у Луцькому госпіталі інвалідів війни і Андрія провідали діти з місцевого дитсадка.
«Людська підтримка і щира опіка дуже важлива нашим важкопораненим бійцям під час лікування, адже так приємно знати, що ти не байдужий багатьом людям і втрата здоров’я оцінена українцями, яких вони захищали. Дуже приємно, що днями в Луцький госпіталь інвалідів війни завітали гості з дитячого садочка номер 30 (м.Луцьк). Батьки і дітки провідали нашого Героя війни Андрія Луцика. Тепла розмова і щирі посмішки зіграли втомленого виснажливими крапельницями воїна. Андрій зворушений і вдячний», – йдеться у дописі Наталії Попової у Фейсбук.

Волонтерка зазнає, що кожного року до Дня захисника України в луцькому садочку №30 проводять благодійний ярмарок. Батьки печуть солодке і потім в садочку їх продають. А отримані кошти, спільним рішенням, передають пораненим бійцям АТО. Цього разу вирішили допомогти ковельчанину Андрію Луцику. Батьки передали Герою шість тисяч гривень.


 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити