image
 |  2 6 Листопада 2018 | 16:22

Прокуратура затримала агітатора за «вільний Донбас»

Прокуратура автономної республіки Крим спільно з працівниками Служби безпеки затримали українця, який в Інтернеті закликав змінити межі території та державного кордону України.
Про це 6 листопада повідомляє прес-служба прокуратури Криму.
Чоловіка затримали в рамках кримінального провадження за фактами розв’язання Росією агресивної війни в інформаційній сфері щодо України.
Раніше йому уже повідомили про підозру у вчиненні правопорушення за  ст. 110 ч. 2 ККУ - посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, шляхом створення та розміщення в мережі Інтернет ряду відео сюжетів із закликами про зміну меж території та державного кордону України.
За місцем проживання чоловіка правоохоронці провели обшук.
 

У помешканні силовики вилучили предмети і документи, які свідчать про скоєння ним "злочинної  діяльності на шкоду суверенітету та  територіальної цілісності України".
 

У відомстві зазначають, що найближчим часом до суду скерують клопотання про обрання відносно нього запобіжного заходу, у вигляді тримання під вартою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити