image
 |  2 10 Січня 2019 | 08:44

Бездомна, що померла в Луцьку, відмовлялася від допомоги соцпрацівників

Валентина Кузнєцова, яка жила під мостом у Луцьку, відмовлялася від допомоги соціальних працівників та не хотіла йти до пунктів обігріву.

Про це розповіла директорка Територіально центру соціального обслуговування у місті Луцьку Галина Шатецька, - пише інтернет-видання Волинь24. 

Нагадаємо, у суботу, 5 січня, Валентину Кузнєцову, яка понад два роки жила під мостом на вулиці Перемоги у Луцьку, знайшли мертвою. Причина – біологічна смерть з обмороженням. 

За її словами, про Валентину Кузнєцову і її спосіб життя працівники Територіального центру знали, однак впливу на жінку вони не мали.  

«Наші працівники неодноразово підходили до неї. У минулому році ми пропонували погрітися, поїсти в нас. Тоді вона сказала, що далеко ходити і її влаштовує все те, що вона має. Насильно ніхто не зможе змусити її прийти сюди. Таке рішення людина мусить прийняти самостійно», – пояснила Галина Шатецька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку під мостом знайшли мертву бездомну

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити