image
 |  7 24 Грудня 2022 | 08:28

Депутати Іваничівської селищної ради відхилили вимогу військового про позбавлення премій Томашевській

На Волині з голови громади Іванич Лідії Томашевсьої хотіли зняти надбавки до зарплати, які вона отримує за "високі досягнення" у своїй роботі.

Про це пише Буг.

Пропозицію винесли на чергове пленарне засідання, яке відбулося 22-го грудня. Однак, депутати її відхилили.

На сесії розглянули депутатське звернення про зняття премії з селищної голови за високі досягнення у праці. Його надіслав місцевий депутат, вчитель, а нині – військовий, який добровольцем пішов захищати рідну країну від рашистів Роман Чипинюк.

Роман зробив проєкт рішення, перебуваючи на фронті. Написав просто від руки, сидячи в окопі на холодній землі, покритій снігом. Він вважає, що краще ці кошти спрямувати на потреби бійців, які щосекунди ризикують своїми життями, захищаючи рідну країну від окупантів. Або ж на розвиток рідної громади.

Слід нагадати, що попри свої вимоги надбавок до зарплати, за так звані "високі досягнення" Томашевська на восьмому році війни з росією досі тримаєть за радянський танк, який знаходиться у селищі Іваничі.

В час, коли окупаційні війська знищують українські знамена, вбивають мирне населення та тероризують народ, голова сільради Томашевська захищає символіку, яка представляє московський режим.

З часу повномасштабної російської агресії Іваничі не раз ставали центром скандалу. Чого варта історія про зафарбування малюнка з російським кораблем дирекцією Іваничівського ліцею. Або заборона проведення благодійного ярмарку на Трійцю, у рамках якого небайдужі активісти хотіли зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити