image
 |  2 25 Вересня 2023 | 17:44

ДТП на Волині: автівка перекинулася посеред дороги (ФОТО)

У Ковелі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди перекинулося авто. Автопригода трапилася днями на вулиці Незалежності. Учасниками були два автомобілі: Opel та BMW.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Поліцейські встановили, що водій Opel, під час повороту ліворуч, не надав дорогу автомобілю марки BMW, що на великій швидкості рухався в зустрічному напрямку. Останній збив дорожній знак та перекинувся. На щастя, у ДТП ніхто не отримав травм.

Під час спілкування з водієм BMW, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити освідування він відмовився.

Інспектори з’ясували, що упродовж останнього року чоловіка вже притягували до відповідальності за нетверезе водіння. Крім того, суд двічі позбавляв його права керування. Цього разу, жодних документів на право керування громадянин теж не мав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька під виглядом ОСББ хочуть приватизувати землю (ФОТО)

На обох керманичів патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП, а на водія BMW — ще цілу низку адміністративних матеріалів. Зокрема, за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння, вчинене повторно протягом року) КУпАП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити