image
 |  0 30 Вересня 2019 | 16:52

Екскурсія шляхів: на Волині дивитимуться на дороги

Протягом жовтня триватиме комісійний огляд автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Під час заходів спеціально створена комісія визначиться з необхідними обсягами ремонтних робіт та заходами з ліквідації недоліків в утриманні вулично-дорожньої мережі. Фіксуватимуть стан покриття проїзної частини, узбіч, тротуарів, забезпечення видимості, технічних засобів організації дорожнього руху, технічний стан автопавільйонів та систем поверхневого водовідведення.

Читайте також: У Горохівському районі вантажівка з деревиною стала «на диби»

Комісія, яка складається з представників патрульної поліції, служби автомобільних доріг, комунальних організацій, облдержадміністрації, штабу техніко-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій фіксуватиме виявлені недоліки в актах, а також має розробити і вжити заходів щодо їх ліквідації.

Особливу увагу приділять аварійно небезпечним ділянкам доріг, місцям концентрації ДТП, функціонуванню ліній зовнішнього освітлення, наявним засобам відеоспостереження за станом покриття, належному утриманню смуги відведення та стоянок і місць тимчасового відстою транспортних засобів.

Крім того, перевірять готовність підрядних організацій до утримання доріг в зимовий період та готовність до експлуатації залізничних переїздів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити