image
 |  0 14 Лютого 2020 | 07:40

Гороскоп на 14 лютого 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 14 лютого 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні події повернуться до Овнів несподіваним боком. Можлива пауза в справах і невелика криза. Буде тимчасово втрачена керованість. Підвищений інтерес може викликати сфера любові, ресурсів, податків, безпеки, а також питання, пов'язане з якимись інтригами і таємними важелями впливу. Можливо емоційне «залипання» на темах, які цікавлять аж до психологічної залежності.

Телець

Тельцям сьогодні важливо вловити чужі невисловлені бажання, налаштуватися на звички свого партнера або на емоції співрозмовника. Можливо, він або вона виявиться на роздоріжжі. Може повернутися інтерес до незавершеного сюжету. Саме час знову завести розмову на делікатну тему. Непоганий момент для консультації, таємної наради. Активних необоротних кроків в справах і відносинах вам поки робити не варто.

Близнюки

Близнюкам сьогодні не варто ігнорувати приховані симптоми проблем, неполадок і нездужань. Можливо, потрібно знову навести порядок, повторити дослідження, відновити лікування або профілактику. Також, цей день може звернути вашу увагу на тонкощі спілкування з колегами, підлеглими і начальством. Якщо мало інформації, варто знову підняти старі записи або пошукати раціональне зерно в чутках.

Рак

Сьогодні у Раків загостриться інстинкт самозбереження. Зірки радять використовувати його для підстроювання до чужих вимог і примх — наприклад, до очікування начальника, клієнта або партнера. Заздалегідь підготувавшись, ви відчуєте себе більш впевнено. Можливо, для цього доведеться заново зібрати інформацію, новини або компромат. День підходить для переговорів. Можуть зацікавити новини з-за кордону.

Лев

Сьогодні Леви можуть виявитися в психологічній залежності від домашньої обстановки або атмосфери в значущих близьких відносинах. Багато Левів втратить впевненість в собі, хоча можуть цього не показати на людях. Не виключено, що ви станете недовірливі, будете потайки збирати інформацію, прислухатися до пліток і покладатися на прикмети. Зерно сумнівів можуть посіяти слова домочадців, новини з минулого.

Діва

Сьогодні Діви поринуть в несподівано цікавий, але часом каламутний інформаційний потік. Незважаючи на спотворення у вигляді фантазій, пліток та ігор власної пам'яті, у вас є всі шанси виокремити з нього істину. Ситуація ускладнюється, якщо в даний період ви перебуваєте під чиїмось впливом, гіпнозом або мороком. У цьому випадку, ви можете виявитися надмірно схильні до навіювань і ризикуєте прийняти бажане за реальність.

Терези

Сьогодні Терезам варто приділити увагу ресурсам. Можливі зміни у вашому особистому гаманці або в спільному бюджеті. Зростає ймовірність несподіваних придбань, в тому числі, в кредит і на розпродажах. Зірки радять вам тримати свої фінансові справи в ідеальному порядку — тоді вам будуть не страшні (і навіть у чомусь корисні) будь-які сюрпризи. Наприклад, ви зможете купити вживану річ в хорошому стані.

Скорпіон

Для Скорпіонів сьогодні «чутками земля повниться». Не варто пропускати повз вуха чужі слова і, особливо, натяки. Проникливості вам в цю добу не позичати, ви легко читаєте між рядків. Вам може шепнути щось на вушко дитина або зізнатися в чомусь пасія. Зірки радять не полінуватися і до того ж організувати для цікавого вам спілкування відповідну атмосферу: в ній співрозмовник стане відвертішим.

Стрілець

Стрільцям варто подбати про приватність, про надійний канал передачі фінансових та інших відомостей. Сприятливий клімат для довірливої розмови сьогодні складеться сам собою, особливо, в близькому колі. Але відвертість буде не на вашу користь, якщо вам є що приховувати в своєму минулому. Від ініціативи краще утриматися: ви можете опинитися на роздоріжжі і бути змушені переглянути свою тактику.

Козоріг

Сьогодні Козороги виграють в будь-якій розмові, за рахунок правильного вибору слів або доречного мовчання. Новини дня можуть нагадати вам про минуле. Можливі звістки від старих друзів і знайомих. Можуть ожити забуті образи і асоціації. Не варто гнати від себе спогади: після деякого переосмислення, вони виявляться недаремні для вашого майбутнього, можуть стати інструкцією з виживання або банком ідей.

Водолій

Водоліям сьогодні варто стати уважнішими до чужих висловлювань, і не тільки до них. Одночасно, не завадить ретельніше вибирати власні слова. У ситуації, що склалася вам невигідно починати розмову першими, а також поспішно давати відповідь, легковажно жартувати і бути відвертими, ставити на щирість. Не варто озвучувати плани, коментувати минуле, називати вартість послуг і ціну подарунків.

Риби

Сьогодні Рибам важливо уникати суєти. Краще заборонити собі ініціативу і не поспішати реагувати на чужі маневри, особливо, запізнілі. У цю добу ви майстер інтриги. Вашою головною зброєю може стати слово, але інтуїція здатна підказати вам і інші рішення: інтригуюче мовчання, загадкове зникнення, емоційну «музичну паузу». Можливі хороші новини здалеку або від важливих вам людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 13 лютого 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити