image
 |  0 21 Січня 2022 | 07:40

Гороскоп на 21 січня 2022 року — що обіцяють астрологи?

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку — від Ukr.Media.

Овен

Найвищий ентузіазм буде притаманний Овнам на початку дня. Це найкращий момент для інтенсивного тренування та інших видів фізичної активності, для ділових, творчих, рекламних ініціатив. У другій половині дня зацікавленість і азарт як і раніше великі, але може стати менше енергії і дисциплінованості. В цей час краще відійти від жорсткої програми, дозволити собі більше свободи, імпровізації, пошуку. Можуть намітитися зміни в любовних і подружніх відносинах, в характері ділового співробітництва.

Телець

Тельцям сьогодні важливо підтримувати баланс в поточних справах. У відносинах з людьми краще слідувати етикету: так буде простіше шукати і пропонувати допомогу, взаємодіяти з партнером, клієнтом, колегою, з продавцем або покупцем. Підніме настрій і гармонія в деталях. Не слід недооцінювати сервіровку столу, приємні звуки і аромати, що радують око дрібниці в рутинній роботі або в ході лікування.

Близнюки

Збільшені життєві сили, прекрасний настрій, гармонія в родині і з коханими чекає вас в цей день. І все ж є особлива потреба у співпраці, у відносинах пов'язаних з освітою, філософією, релігією і культурною діяльністю. Уникайте ліні і зайвих насолод їжею і питтям.

Рак

Аж до ночі обставини будуть складатися для Раків найкращим чином, але все може погубити їх лінь. Атмосфера дня схиляє до мрійливості. Ніхто не буде примушувати вас до активних дій, якщо ви не почнете їх самі. Якщо ви втомилися, це ідеальний момент для відпочинку. У роботі відмінний результат дасть поєднання самовладання і натхнення. Правильно вести справи і вибудовувати відносини допоможе інтуїція. Є всі умови для розширення кругозору, можна зробити крок до прояснення заплутаних нюансів.

Лев

Леви сьогодні будуть блищати оригінальністю, що принесе вдячність в середовищі друзів. Непогано використовувати цей шанс в якомусь світському суспільстві. Тим більше що там світить непогана любовна авантюра. Успіх у справах принесуть акціонери.

Діва

Сьогодні зірки не радять Дівам починати щось на постійній основі: велика ймовірність залишитися без регулярної підтримки, пуститися в довге плавання без надійної навігації. Ентузіазм цієї доби вам краще направити на подолання труднощів, що залишилися, або на справи, в яких потрібна лише сміливість для ривка. Добре зробити якусь хатню роботу, зайнятися ремонтом машини або потребами домашніх тварин.

Терези

У цей день зірки не радять Терезам вдаватися до показних заходів і нових ініціатив, рекомендують уникати непотрібної публічності і зайвої суєти. Свої цілі, плани, фінансові джерела і витрати, приватне життя краще зберегти в таємниці. Важливо підтримувати емоційний резонанс з потрібними людьми: якщо ви зумієте вселити їм довіру, вони автоматично приймуть вас у своє коло. Може допомогти сімейна протекція.

Скорпіон

Сьогодні вітаються мобільність і товариськість. Не зациклюйтеся на якійсь єдиній темі, одному форматі навчання або роботи. Обмін знаннями і новинами може йти відразу по декількох каналах. У критичний момент важливо вийти з порочного кола стандартів і зробити неординарний крок. Скорпіонам, зацікавленим у підвищенні майстерності, корисно відвідати майстер-клас, пройти експрес-курс навчання, взаємно поділитися досвідом з колегами. Непоганий день для того, щоб відточити навички водіння, програмування.

Стрілець

Стрільців чекає неспокійний день. Можливі суєта і криза в зв'язку з напругою сил, закриттям проєкту, гонкою за успіхом. Можна зіткнутися з дратівливістю начальника, замовника або персоналу. Нелегкою буде і роль керівника. Терміново надолужити згаяне виявиться важче, якщо раніше справа була поставлена погано. Важливо не давати нездійсненних обіцянок і не піти на небезпечну авантюру в самому кінці.

Козоріг

Не покладайтеся на стандартний сценарій. Саме життя змусить вас поміняти в чомусь образ думок або скорегувати стиль дій. Уникайте рутини, намагайтеся займатися незвичайними завданнями і контактувати з людьми оригінальних поглядів. Подібний підхід стане в нагоді багатьом Козорогам у вирішенні побутових завдань, сімейних проблем, питань відпочинку, утримання тварин, виховання дітей. Можуть виявитися актуальними взаємні безоплатні дружні послуги, особливо інформаційні, технічні, транспортні.

Водолій

Ранок спонукає до продовження дискусій. Увечері діалоги стануть менш інтенсивними, пропаде або ослабне бажання доводити свою точку зору. Багатьом Водоліям буде важко перемогти більш багатослівного і авторитетного суперника. Не зациклюйтеся на формальній перемозі, в принципових питаннях залиштеся при своїй думці. Життя незабаром розставить все по місцях і віддасть приз тому, хто його заслуговує. Не виключено, що зараз вам пускають пил в очі дешевими ефектами, через брак реальних аргументів.

Риби

Цей день дисциплінує Риб, допомагає діяти впевнено і цілеспрямовано. Мотивацією можуть стати гроші, речі, кар'єра, стабільне майбутнє. Вдалий момент для будь-якого практичного починання, в тому числі, для дій з далеким прицілом. Намітивши приблизний план, можна дати волю інтуїції і скорегувати частину стандартних загальних правил під свої потреби. Незважаючи на безпеку угод, варто бути акуратнішими в питаннях купівлі-продажу: є ризик не врахувати кілька моментів, не регульованих законом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНа Волині — штормове попередження

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити