image
 |  0 9 Березня 2019 | 14:12

«Гуманний» луцький суд відпустив небезпечних бандитів на волю

Луцький міськрайонний суд під головуванням судді Андрія Сівчука оголосив вирок двом учасникам стрілянини на автомийці в обласному центрі Волині. Тимуру Байрамову та Дмитру Нагайчуку дали два роки умовного терміну.

Нагадаємо, під час стрілянини на мийці, яка відбулася 5 листопада 2018 року на вулиці Набережній у Луцьку, загинув чоловік. Ще двоє отримали тяжкі вогнепальні поранення.

По гарячих слідах правоохоронці затримали чотирьох учасників стрілянини.

Водночас вони зазначили, що ще двох підозрюваних переховують у лікарнях.Під вартою на той час перебувало четверо учасників інциденту: 38-річний та 37-річний мешканці Києва, 24-річний мешканець Київської області та 34-річний мешканець Сумщини, а саме Олександр Барташук, Михайло Ількун, Тимур Байрамов і Дмитро Нагайчук.

Поліцейські також показали фото двох чоловіків, яких розшукують.

Наприкінці січня 2019 року для двох учасників стрілянини Луцький міськрайонний суд змінив міру запобіжного заходу із тримання під вартою на домашній арешт. Додому відпустили жителів міст Бровари та Київ.

Судове засідання, на якому оголосили вирок Тимуру Байрамову та Дмитру Нагайчуку, відбулося 4 березня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов з тюрми та жив на цвинтарі: волинянина вкотре засудили, бо той вкрав 35 гривень

Під час зачитування характеристик обвинувачених раптом виявилося, що вони не мають жодної судимості. Проте, наголошують журналісти ТРК «Аверс», на перших судових слуханнях було озвучено низку кримінальних порушень, в яких фігурував Тимур Байрамов.

«Послужний список військового стрільця Тимура Байрамова вражає: чоловік у криміналі, як риба у воді. Свідки стрілянини на автомийці упізнали його як учасника злочину. Але на фінальному засіданні суду все міняється, минулі злочини замовчують. А прокурор, який не так давно їх зачитував, йде з залу суду, навіть не дочекавшись вироку», – йдеться у сюжеті.

З підозрюваних у вбивстві ці чоловіки спершу перетворилися на хуліганів, а згодом на дурників, які нібито випадково потрапили на збройні розбірки і жодним чином до них непричетні.

«У недолугість цих буцімто невинних бідолах спочатку повірив слідчий і перекваліфікував справу з убивства на хуліганство, а згодом – на неповідомлення про злочин. Потім чесні очі таксиста Дмитра Нагайчука та стрільця Тимура Байрамова переконали прокурора, і він не став заперечувати проти перекваліфікації злочину. Не виникло жодних запитань і у судді Андрія Сівчука. І він нібито справедливо і незалежно дав їм два роки умовно», – наголошують журналісти телеканалу.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити