image
 |  2 16 Травня 2019 | 09:14

Ірина Фаріон жорстко розкритикувала Ганну Герман через українську мову

Екс-нардеп від “Свободи” Ірина Фаріон розкритикувала колишню радницю президента-утікача Віктора Януковича Ганну Герман за скандальні слова про мовний закон.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, пише Вголос

“Ця тюнінгована надувачка зовсім дух спустила. Кого тільки Львівщина не сплодить. Яскравий приклад повного виродження. А що стосується закону, то він занадто ліберальний. Тому маємо тьму роботи для його вдосконалення в бік повної українізації всіх сфер життя. На ніч не дивіться на те пластикове горе”, – написала Фаріон, коментуючи українофобський виступ Герман.

Підписники підтримали її позицію і вибухнули гнівними коментарями на адресу колишньої соратниці Януковича під постом.

“Потворне що зовні, що внутрішньо”, “Ця силіконова лялька зовсім вижила з розуму”, “К*рва рідкісна!”, “Скільки ще цих консервів на нашій землі, які за шмат гнилої ковбаси і рідну матір продадуть!”, “Силікон к*рві вирівняв звивини в мозку”, “Вона ще живе, ця бліда поганка? Святий Боже”, “Коза драна! Їй би Бабу-Ягу грати. Ціни б їй не було!”, “Пофіг на її бекання!”, “Відвертий ворог”, “Той випадок, коли і зовні, і всередині гниль”, “Політичний труп, розклався і смердить. Навіщо піарити – ігнорування, і тільки”, “Нафталін лізе!” – обурюються українці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Декларація прокурора Ковеля: сотні тисяч готівки та півмільйонна зарплата

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити