image
 |  22 1 Серпня 2020 | 18:08

Штабом «Слуги народу» на Волині керуватиме чиновник Януковича, люстрацію якого скасував Порошенко

Начальник Управління МВС України у Волинській області часів Віктора Януковича Олександр Терещук знову з'явився на Волині – тепер уже в якості одного з керівників обласного виборчого штабу «Слуги народу» в краї.

Як нагадує «Вікіпедія», Олександр Терещук очолював Управління МВС України у Волинській області з 17 листопада 2012 по липень 2014 року. Тобто, Терещук очолював цю посаду при президентові Януковичу як при голові Волинської ОДА Борисові Клімчуку, так і при його наступнику, очільнику Партії регіонів на Волині Олександрові Башкаленку. Про це пише інтернет-видання «Волинь Online»

Після перемоги Революції гідності Олександр Терещук потрапив під люстрацію і не міг обіймати серйозних і впливих державних посад. Однак невдовзі його люстрацію було скасовано за особистим розпорядженням Президента Петра Порошенка.

Після цього Олександр Терещук без особливих проблем обійняв посаду начальника Головного Управління МВС України у місті Києві. Згодом він стає першим заступником голови Одеської обласної державної адміністрації.

Остання ж посада, яку він обіймав при президентові Петру Порошенку – голова Київської обласної державної адміністрації (з 30 жовтня 2018 року по 11 червня 2019 року).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боротьба нанайських хлопчиків

Як стало відомо інтернет-виданню «Волинь Online» із власних джерел, Олександра Терещука особисто представив Президент Володимир Зеленський у день свого візиту на Волинь під час вечері. За особистої протекції Зеленського екс-керівник міліції Волині тепер відповідає за безпеку та взаємодію з поліцією та владою.

Як повідомляють джерела, він періодично буває в штабі партії «Слуга народу» на вулиці Набережній у Луцьку.

Він також був неодноразово помічений у центрі міста Луцька, де проводить "невимушені" зустрічі та бесіди з "потрібними людьми".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погуляйко призначив своїм радником екс-регіонала Лобача. Наступний – Башкаленко?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити