image
 |  2 11 Січня 2022 | 08:21

Ковельчани зібрали подарунки бійцям на передову, їх доставить на фронт депутат-свободівець (ФОТО)

У Ковелі уже стало гарною традицією готувати воїнам, які зараз воюють на Сході України, гостинці до новорічно-різдвяних свят.

Напередодні Рада старшокласників міста ініціювала та провела акцію «Спільними зусиллями», – повідомляє Ковель медіа з посиланням на Ковельську міську раду.

"Більшість наших шкіл, деякі дитсадки долучились до збору продуктів. Палац учнівської молоді теж активно взяв участь у цій благодійній акції. Як бачите, наші гуртківці ще постарались і гарно розмалювати подарунки. Всі наші діти молодці. Радію, що вони мають добрі серця, – розповідає директорка Палацу учнівської молоді імені Тетяна Середюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковельській громаді вивішуватимуть червоно-чорний прапор

Працівники ж виконкому за власні кошти придбали фрукти, овочі, солодощі. Їх підтримали і підприємці Наталія Фалько та Світлана Оксенюк.

Найближчими днями волонтер, депутат Ковельської міської ради від ВО "Свобода" Валерій Черняков разом зі своїми друзями доправить усе зібране на Схід. Каже, що планують заїхати в Мар’їнку, Попасну, Авдіївку, Троїцьке...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пріоритетах – підтримка бійців російсько-української війни та членів їх родин, – Ковельська «Свобода»

Міський голова Ігор Чайка подякував школярам, працівникам виконкому, Валерію Чернякову за добру справу.

"Передавайте вітання від ковельської громади. Нехай наші воїни знають, що тут за них думають, переживають. А наші подарунки хай додадуть їм настрою у ці святкові дні, – сказав Ігор Чайка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковельській владі пропонують, як вирішити питання з житлом для ветеранів АТО (ВІДЕО)

Фото Ковельської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині продають землю біля озера

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити