image
 |  4 22 Грудня 2020 | 09:52

Листя, гілля, будматеріали: у Луцьку спіймали неохайного голову ОСББ (ФОТО)

Створюючи ОСББ, мешканці багатоквартирних будинків розраховують на поліпшення умов проживання. Проте, здійснення належного управління будинком та прибудинковою територією значною мірою залежить від голови правління. Яскравим прикладом неналежного виконання своїх обов’язків виявилась голова ОСББ «Молоді, 13а». 

На лінію ГШР прийшло декілька скарг від мешканців на бездіяльність управляючого, - пише Департамент муніципальної варти.

Інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста було видано 3 приписи з вимогою привести у належний стан прилеглу територію: здійснити прибирання прибудинкової території від листя та гілля, та прибрати будівельні матеріали (пісок) з під вікон будинку, які голова правління відмовилась виконувати, посилаючись на «більш важливі справи».

По даному факту, інспектором було складено 3 протоколи про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП, п.п. 14.2.2 Правил благоустрою міста Луцька та передано на розгляд адміністративної комісії за місцем проживання.

Незважаючи на те, що голова ОСББ Гладка Н.В. обіцяла «вирішити» питання притягнення до адміністративної відповідальності через свої знайомства, їй загрожує покарання у вигляді накладення штрафу від 850 до 1700 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку поліція з самого ранку спіймала п'яного водія

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити