image
 |  7 7 Липня 2020 | 08:48

Ліві радикали знищують Західну цивілізацію

Західна цивілізація зіткнулася з потужною атакою лівих радикальних сил. Прикриваючись боротьбою з расизмом, ці сили хочуть поставити на коліна усіх, хто має іншу думку.

Запровадити тотальну цензуру у медіа. Встановити контроль над соцмережами. Монополізувати систему освіти для промивання свідомості молодих поколінь руйнівними ідеями. Переписати історію та знищити пам’ятники. Заборонити вживання певних слів і обговорення тем, які не відповідають канонам мутованого ліволіберального світогляду. Прищепити усім білим відчуття провини, меншовартості та покаяння. Принизити їх. Врешті, встановити новий тоталітарний лад та закрити рота усім, хто не згідний із новим порядком.

Агресивна меншість сьогодні визначає порядок денний у США та низці держав Заходу. Вона доводить, що лише «життя чорних мають значення». Той, хто стверджує про цінність життя незалежно від кольору шкіри, оголошується ворогом народу і расистом. Заявити, що життя білих теж важливі – означає викликати лють і неприйняття в таборі «борців проти расизму». За це можна навіть поплатитися життям.

Ліваки зносить пам’ятники президентам США. Під загрозою опинився навіть Лінкольн, який звільнив чорношкірих від рабства. Бунтівники-вандали оскверняють усі монументи, які викликають у них підозру чи трактуються як прояв «білого панування». Падають статуї Колумба. Черчилль теж опинився під загрозою. Навіть на пам’ятнику русалці у Данії умудрилися написати «расистська риба».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні відбувається інформаційне відбілювання та легітимізація відвертих ворогів, - голова Волинської «Свободи»

Ліві медіа беруть активну участь в цьому театрі абсурду. New York Times вирішила писати слово «білий» на означення раси винятково з маленької букви, тоді як «чорний» та інші – лише з великої. Провідні медіа замовчують чи применшують акти насильства і вандалізму, які здійснюють прихильники лівомарксистського руху Black Lives Matters. Грабежі і підпали називають «мирними акціями протесту». і особливо воліють не помічати злочини, які скоюють чорношкірі. Адже у цьому світі викривленої реальності лише білі можуть бути расистами.

Відомі світові компанії гарячково змінюють назви своїх продуктів, щоб не дай Бог не бути звинуваченими у расизмі. Всесвітньо відома компанія L’Oreal постановила вилучити слова «відбілюючи» і «освітлюючий» з опису своєї продукції як такі, що носять відтінок «расизму». Компанії у сфері IT перейменовують «чорні списки». Під атаку попали фільми минулих часів.

Західний спорт сьогодні перетворився в інструмент для агресивної політичної пропаганди. Не стати на коліно перед початком змагань трактується мало як не злочин. Ті, хто має іншу думку, піддаються шаленому тиску.

Вищі навчальні заклади Західного світу працюють над формуванням лівої ідентичності у молоді. Багато викладачів є носіями ідей культурмарксизму. Яскравим прикладом такої системи освіти і формування світогляду молодого покоління є 22-річна випускниця елітного Гарвардського університету Клейра Джановер. Вона зняла відео, в якому заявила, що заріже будь-кого, хто скаже: «всі життя важливі». Дівчина є активною прихильницею руху Black Lives Matter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Націократія чи тоталітаризм?

Професора Каліфорнійського університету Гордона Кляйна відсторонили від роботи через те, що він відмовився поставити іспити чорношкірим студентам автоматично. Про інтенсивне промивання мізків американських студентів свідчить те, що більше половини молоді США до 30 років позитивно ставиться до соціалізму.  

 Ліві радикали тепер самі визначають, що є мовою ненависті. Політкоректність стала інструментом цензури. Окремі незручні факти, які ставлять від сумнів штучно створену картину світу, замовчуються. Їх ніби не існує. Свободу слова і думки хочуть перетворити у свободу висловлювати лише одну думку. Як тут не пригадати Орвела «1984», де всемогутня партія працювала над запровадженням новомови і активно переписувала історію? 

Ще одним проявом формування нової лівої диктатури є гендерна ідеологія. Вона не просто пропагується. Її намагаються прищепити з дитячих років. Дітей виховують у тому руслі, що вони не належать до певної статі. Що стать можна обирати і змінювати. Що біологічна стать – це пережиток минулого. Що дитина – це не хлопчик чи дівчинка, а «воно». 

Таким чином, ще у юному віці закладається фундамент для руйнації психіки особистості. Здійснюється атака на сім’ю, на традиційні цінності, на відносини між чоловіком і жінкою, які оголошуються злом, пережитком минулого. Радикальні феміністки і ЛГБТ-активісти виступають в авангарді цієї атаки і завжди готові до навішування ярликів опонентам. Цікаво, що цих активістів чомусь зовсім не хвилює стан справ з правами жінок та інших меншин у мусульманському світі, в країнах Азії та Африки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волиньраді зареєстрували проєкт щодо гендерної ідеології та збереження традиційних сімейних цінностей

Захід перебуває під загрозою встановлення нового тоталітаризму. Це буде новий світ де агресивна меншість за активної підтримки медіа, окремих великих глобальних корпорацій та зірок шоу-бізнесу диктує більшості, як вона має думати, в які цінності вірити, яку правду сприймати. У цьому новому світі принцип рівності прав і можливостей намагаються підмінити принципом: окремі групи мають більше прав, ніж інші. Агресивно просуваються ідеї так званої позитивної дискримінації.

Окремі ліваки пропонують, щоб чорношкірі студенти поступали у навчальні заклади без іспитів. Установам та компаніям нав'язують гендерні квоти, коли людину призначають на посаду не через її здібності, таланти, старанність і вміння, а лише тому, що вона належить до нетрадиційної сексуальної орієнтації чи має колір шкіри, відмінний від білого. З’явилися навіть спеціалісти, які зобов’язані слідкувати за принципом гендерної і расової різноманітності.

У своєму бестселері «Цивілізація: Як Захід став успішним» відомий науковець Ніл Фергюсон зазначає: основна загроза для Західної цивілізації походить зсередини. Якщо Захід впаде, то причиною цього стануть не зовнішні сили, а внутрішні протиріччя. Механізми руйнування цивілізації вже запущені. Питання лише в тому чи вдасться їх зупинити. Чи країни Заходу поглине лівацько-марксистська диктатура.

Анатолій ВІТІВ,

голова Волинської «Свободи», депутат Волинської облради

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент Дуда планує на рівні Конституції Польщі заборонити гей-парам усиновлення дітей

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити