image
 |  5 25 Травня 2020 | 10:44

Ломаченко просить Зеленського зберегти Лавру для московських попів

Чемпіон світу за версіями WBA Super, WBC Franchise, WBO в легкій вазі українець Василь Ломаченко закликав зберегти Києво-Печерську Лавру у веденні Української православної церкви Московського патріархату.

Про це повідомляють Правдиві новини із посиланням на 24 канал.

У власному Instagram Ломаченко закликає підписати петицію до Президента України Володимира Зеленського із закликом залишити права на управління Києво-Печерською лаврою Московському патріархату. 

Також ця петиція просить скасувати попереднє звернення до Президента України, яка, навпаки, просить припинити використання Лаври Московським патріархатом: розірвати договір оренди і передати її в користування Православної Церкви України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський не захотів забирати Київську лавру в УПЦ МП, зіслався на Кабмін

“Брати і сестри! Петиція на підтримку Лаври запрацювала. Просимо посилання максимально розширити серед усіх прихожан в групах з проханням підписати цю петицію”, – написано на фото, яке розмістив спортсмен. 

Нагадаємо, 10 травня український борець вільного стилю Богдан Грицай викликав на бій без правил скандально відомого боксера Олександра Усика. Приводом до цього стала чергова антиукраїнська заява Усика у соцмережах. Згодом Усик зреагував на цей виклик — запросив Грицая до бою на ринзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Так на якому з цих відео ти брешеш, Олександре?»: Грицай показав, як підло бреше Усик (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити