image
 |  4 2 Квітня 2019 | 16:16

Лучани нарікають на порушення розкладу руху маршруток

З початку 2019 року до Луцькради надійшло 260 скарг лучан на роботу міського транспорту, здебільшого це на порушення розкладу руху маршрутних автобусів.

Також в Єдиній системі місцевих петицій зареєстровано 2 петиції, які набрали по 300 голосів. Громадяни звертались щодо стану транспортних засобів, комфорту перевезень, надання пропозицій таких як створення тролейбуса-музею, відкриття нових автобусних маршрутів.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Протягом І кварталу 2019 року за допомогою інтернет-платформи «Відкрите місто» надійшло 7 звернень, з них:

  • порушення розкладу руху (автобусний маршрут № 1 - 1 звернення);
  • прохання, пропозиція (автобусний маршрут №3 - 1 звернення);
  • культура обслуговування, взаємовідносини пасажира та водія (автобусний маршрут № 29 - 1 звернення);
  • не зупинився (автобусний маршрут № 1 - 1 звернення);
  • стан транспортного засобу, комфортність перевезень (автобусний маршрут № 25 - 1 звернення);
  • порушення ПДР (автобусний маршрут № 1, тролейбусний маршрут № 15 - 2 звернення).

У І кварталі 2018 року надійшло 12 звернень. Тобто, у звітному періоді активність на даному ресурсі зменшилась.

Читайте також: Повідомили деталі ДТП у Луцьку, в якій загинула дитина

У Єдиній системі місцевих петицій у І кварталі 2019 року зареєстровано 9 звернень громадян, з них 2 петиції набрали більше, ніж 300 голосів.

До служби оперативного реагування 1580 надійшло у І кварталі 2019 року 173 звернення. З них 37 стосувались роботи тролейбусів, інші — автобусів. На порушення розкладу руху автобусів надійшло 66 звернень.

Слід зазначити, що здебільшого у зверненнях піднімались такі питання, як не здійснення зупинки; стан транспортних засобів; комфортність перевезень; культура обслуговування; взаємовідносини пасажира та водія; працездатність бортових пристроїв. Для порівняння, у І кварталі 2018 року зареєстровано 219 звернень. 

Читайте також: Волинські «сокільці» прибрали територію після «дбайливих» лучан (ФОТО)

Через відділ звернень громадян департаменту ЦНАП до управління транспорту та зв'язку надійшло для розгляду у І кварталі 2019 року 72 звернення.

За зверненнями громадян щодо порушення розкладу руху працівниками управління були проведенні перевірки на лінії. За результатами яких складено відповідні акти та винесено приписи перевізникам про усунення порушень. Проведено щорічний огляд транспортних засобів із залученням представників управління з питань праці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити