image
 |  0 18 Липня 2018 | 06:48

Міжнародна політика – це право сильних і агресивних, – Ірина Фаріон

Народний депутат України VII cкликання Ірина Фаріон по-своєму відреагувала на спільну прес-конференцію Трампа з Путіним, яка викликала неоднозначну реакцію світової спільноти. Вона не вважає таку поведінку Трампа випадковістю.
Про це Ірина Фаріон написала на своїй сторінці в мережі Фейсбук.
«Нарід! Ніяк не втну. Що ви хочете від Трампа? Він просто підтвердив дію убивчих для України мінських угод, автором яких є Путін з Порошенком, якого ізбіратєль возсадив на трон...», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Заході розкритикували виступ Трампа поряд із Путіним

Ірина Фаріон задає риторичне запитання: чого б це президенти чужих держав мали перейматися Україною?
«Міжнародна політика – це право СИЛЬНИХ І АГРЕСИВНИХ. А малороси хай далі будуть терпилами. Це ж їхній свідомий вибір 2014 року після розстрілу Майдану. Що за інфантилізм постійно розраховувати на вуйків за плотом...», – додає вона.

І закликає:
«Ставаймо сильними - і тоді ми вирішуватимемо свою долю. Для початку просто не говоріть московською. Ніколи і ніде. Слабо? Зауважив бо Трамп, що Крим - це росія, бо там мова московська...»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фаріон поставила на місце президента Польщі


«А сильними їх робить наша слабкість: компроміси та угодовство. Працюймо над характером і метою, панове», – резюмує Ірина Фаріон.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США розкритикували «обмовку» Трампа про втручання Росії у вибори

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити