image
 |  4 4 Грудня 2018 | 14:52

На Донбасі загинув український боєць

4 грудня в зоні бойових дій на Донбасі загинув український військовий 1993 року народження.“Із сумом повідомляємо, що від початку цієї доби російська збройна агресія забрала життя ще одного Українського героя, 1993 р. н”, — інформує Міноборони.

Також повідомляється, що один військовий отримав поранення.

“З опівночі, станом на 12.00, в районі відсічі та стримування збройної агресії Росії на території Донецької та Луганської областей зафіксували чотири порушення режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ”, — сказано в повідомленні.
“Крім цього, з 9.30 розпочалися ворожі обстріли на Донецькому напрямку. Окупанти випустили по кілька мін із мінометів калібру 82 мм в районі Водяного та Широкиного. Також поблизу Водяного ворог вів вогонь із озброєння БМП та стрілецької зброї”, — повідомили в Міноборони.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким нашого захисника, а також його бойовим побратимам, з якими він пліч-о-пліч обороняв нашу країну від російської окупації.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити